Telefon contact Perforari Beton

Gauri pentru montaj centrale termice

Gaura centrala termica pentru montarea kit-ului de evacuare in beton, caramida sau bca.
Gaurile pentru kit-ul de evacuare al centralei termice pot avea diametrul cuprins intre 70 mm si 120 mm. La cerere pot fi efectuate gauri in beton , gauri in caramida sau gauri in bca si la alte diametre.
Gaura in beton pentru centrala termica se efectueaza fara praf sau vibratii cu ajutorul tehnologiei diamantate. Zgomotul produs este asemanator cu celui de aspirator mai puternic.
Gaura prin carotare are marginea bine conturata, betonul din jurul gaurii nefiind afectat.Carotarea in beton nu produce vibratii si taie armatura din zid. Apa folosita in procesul de carotare se colecteaza cu un aspirator special.
Gaura in caramida pentru centrala termica se efectueaza fie prin carotare umeda diamantata , fie prin carotare diamantata uscata.
Carotarea umeda nu produce praf, insa necesita practicarea unei gauri de prindere al suportului carotei si introducerea unui diblu in aceasta gaura cu diametrul de 20 mm. Acest diblu ramane in perete, la suprafata acestuia, putand fi acoperit.
Carotarea uscata poate produce putin praf, insa are avantaj in cazul in care peretele de caramida este placat cu izolant termic sau perete fals tip rigips pentru ca nu afecteaza aceasta izolatie sau placare.
Atentie! Nu se poate monta niciun suport de carotiera pe un perete fals tip rigips sau pe o izolatie termica - indiferent de tipul acesteia- din cauza fortelor implicate in procesul de gaurire, forte care ar smulge suportul in timpul gauririi ducand la raniri serioase ale echipei de lucru si/sau avarierea echipamentelor de carotat. Pentru aceste situatii speciale avem alte metode cu care putem face gaurile.
Gaura in BCA pentru kit-ul de evacuare al centralei termice se efectueaza numai prin carotare uscata. Gaura iese perfect conturata, zidul nu se sparge si nu se crapa.

Tehnologia utilizata

Masina de carotat Cabel CSN-6A

 1. Set unghiular
 2. Puterea motorului - 2100 W
 3. Greutate redusa datorita suportului si carcasei din aluminiu
 4. Reductorul mecanic cu doua viteza permite selectarea turatiei optime
 5. Cremaliera si sistem de culisare rezistente la uzura
 6. Structura rezistenta la apa
 7. Comutatorul de siguranta protejeaza operatorul impotriva electrocutarii si permite oprirea rapida in caz de urgenta
 8. Cuplaj de siguranta pentru oprirea motorului la blocarea carotei
 9. Carota beton utilizata este diamantata, pentru gaurire uscata sau cu spalare, pentru lucru cu stand de gaurire sau din mana.
 10. Conectarea se realizeaza cu filet UNC 1 1/4" mama.
 11. Adancime de gaurire 420 mm.
 12. Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate, cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special.
 13. Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare.
 14. Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt.
Gauri de hota

Accesorii hote:
Comercializam o gama larga de accesorii pentru hote pe care la alegere, specialistii nostri le pot monta in cadrul serviciilor accesorii montajului hotei, servicii pe care de asemenea le oferim.

Tubulatura flexibila pentru hota Ø80 mm | Ø100 mm | Ø120 mm | Ø150 mm | Ø250 mm | Ø300 mm

Tub flexibil
Tubulatura flexibila Al
Aceasta tubulatura a obtinut Agrementul Tehnic elaborat de Institutul European de Stiinte Termice Bucuresti. Tubulatura flexibila din aluminiu poate fi folosita pentru hote, centrale termice cu tiraj natural, ventilatii, aerisiri sau pentru instalatii de aer conditionat.
Caracteristici tehnice:
 • material: aluminiu 99.5%
 • rezistenta la temperatura: de la -30 gr.C pana la 270 gr.C
 • lungime: 1.5 m. La comanda se pot executa si alte lungimi
 • ambalare comprimata: in cutii de 0.6m

Tubulatura fixa pentru evacuare hota

Cot fixTubulatura rotund
Tubulatura Blauberg din PVC special conceputa si realizata pentru constructia canalelor de aer pentru sisteme HVAC. Sistemul este complet si nclude multiple accesorii rectangulare ci circulare. Sistemul circular si rectangular permite economisirea spatiului intre perete sau tavan pentru constructia canalelor. Pentru sisteme ventilatii, incalzire si climatizare cu temperatura aerului de +20 gr.C - canalele de aer nu se izoleaza.

Elemente de imbinare tubulatura fixa-flexibila

Cot fix
Cot tubulatura fixa

Grila hota | Grila gravitationala hota

Cot fix
Grila duct