Telefon contact Perforari Beton

Furnizam servicii de carotare beton de inalta calitate indiferent de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti cu inalta calificare in domeniul instalatiilor sanitare si al aerului conditionat, cu o vasta experienta in domeniul perforarii betonului in scopuri sanitare.

Gaura de hota isi dovedeste utilitatea in momentul cand filtrele unei hote nu isi mai fac datoria. Prin gaura de hota cu diametrul cuprins intre 122 mm si 162 mm, gazele arse si aburii se evacueaza foarte usor si intr-o mare masura de catre orice hota moderna de bucatarie.

Executam gauri in beton pentru gaura hota prin carotare umeda diamantata. Aceasta tehnologie permite executarea unei gauri in beton fara a produce praf sau vibratii. Apa folosita la procesul de gaurire este colectata cu ajutorul unui aspirator special. Gaura de hota executata prin carotare beton nu fisureaza betonul si decupeaza perfect fatada cladirii la iesirea din peretele de beton. In cazul in care pe peretele exterior unde se realizeaza gaura pentru hota aveti izolatie termica aceasta se decupeaza perfect la iesirea carotei diamantate din zid. Pentru o gaura de hota executata rapid si curat, metoda " carotare beton " este de departe cea mai potrivita metoda.

Avantajele tehnologiei noastre

PROCESUL DE CAROTARE BETONULUI NU PRODUCE PRAF
NU SE PRODUCE PRAF in cursul executiei gaurii in beton. Carota diamantata foloseste apa in procesul de gaurire. Aceasta are rolul de a raci pastilele diamantate si preia betonul macinat in acelasi timp, nepermitand producerea de praf.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE VIBRATII
NU SE PRODUC VIBRATII in structura betonului. Astfel nu se produc fisuri in structura betonului.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC
NU SE PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC. Intr-un imobil vibratia se propaga prin structura betonului, transmitand astfel zgomotul suparator al gauririi spre vecini. In cazul carotarii, zgomotul nu ajunge la vecini datorita lipsei vibratiilor sau a percutiei.

PROCESUL DE CAROTARE BETON ESTE RAPID
RAPIDITATE IN EXECUTIE: un zid de 30 cm grosime este gaurit cu o carota diamantata cu diametrul de 122 mm in aproximativ 8-10 minute. In general viteza de executie a gaurii este influentata de cantitatea de armatura existenta in structura betonului. Carota diamantata taie perfect aceasta armatura, gaura rezultata fiind bine finisata.

IN PROCESUL DE CAROTARE BETON APA FOLOSITA SE COLECTEAZA
COLECTAREA APEI folosita in procesul de carotare se realizeaza cu ajutorul unui colector special si al unui aspirator de apa

Accesorii hote:
Comercializam o gama larga de accesorii pentru hote pe care la alegere, specialistii nostri le pot monta in cadrul serviciilor accesorii montajului hotei, servicii pe care de asemenea le oferim.

Tubulatura flexibila pentru hota Ø80 mm | Ø100 mm | Ø120 mm | Ø150 mm | Ø250 mm | Ø300 mm

Tub flexibil
Tubulatura flexibila Al
Aceasta tubulatura a obtinut Agrementul Tehnic elaborat de Institutul European de Stiinte Termice Bucuresti. Tubulatura flexibila din aluminiu poate fi folosita pentru hote, centrale termice cu tiraj natural, ventilatii, aerisiri sau pentru instalatii de aer conditionat.
Caracteristici tehnice:
  • material: aluminiu 99.5%
  • rezistenta la temperatura: de la -30 gr.C pana la 270 gr.C
  • lungime: 1.5 m. La comanda se pot executa si alte lungimi
  • ambalare comprimata: in cutii de 0.6m

Tubulatura fixa pentru evacuare hota

Cot fixTubulatura rotund
Tubulatura Blauberg din PVC special conceputa si realizata pentru constructia canalelor de aer pentru sisteme HVAC. Sistemul este complet si nclude multiple accesorii rectangulare ci circulare. Sistemul circular si rectangular permite economisirea spatiului intre perete sau tavan pentru constructia canalelor. Pentru sisteme ventilatii, incalzire si climatizare cu temperatura aerului de +20 gr.C - canalele de aer nu se izoleaza.

Elemente de imbinare tubulatura fixa-flexibila

Cot fix
Cot tubulatura fixa

Grila hota | Grila gravitationala hota

Cot fix
Grila duct